GODT NYTÅR!

Landsbyrådet ønsker ALLE i Gundsømagle et rigtigt godt nytår!

Landsbyrådet har haft et rigtigt travlt år i vores landsby, der pt. vokser sig større og større! Ja, snart kan vi vel ikke tillade os at kalde os en landsby. Og landsbyrådet skal måske snart ændre navn til Gundsømagle Bylaug. Lad nu det ligge, fakta er, at der nu er er over 80 nye husstande ude i Holmehøj området, og 18 nye grunde er netop gjort klart til byggemodning. Vi siger velkommen til Gundsømagle til alle disse nye beboere - ligesom vi siger velkommen til de flygtninge, der også kom til byen her lige inden jul - Tag godt imod alle de nye tilflyttere - og vær med til at gøre dem til ægte Gundsømaglere, der på ægte zebravis hjælper hinanden, når der er behov for det.

Og hvad nåede vi så i det forgangne år, ja - lad os nævne i flæng:

Vi startede året med at dele trafikveste ud til byens børn på vej til skole MED og UDEN lygter. Den udendørs crossfitbane bag Brugsen blev bygget og taget i brug. Vores elskede Bibliotek fik udvidet åbningstiden, så man komme der hver dag til langt ud på aftenen! Vi fik også arrangeret nogle spændende foredrag på stedet, og Joy kom i "den varme stol" i bycenteret - for at besvare spørgsmål fra højre og venstre - og fra Jyllinge. Byens BIL-entusiast nr. 1 viste sine spændende biler og motorcykler frem og vi fik stablet 2 livlige JAZZ-koncerter på benene, der blev gennemført i flot solskinvejr på den smukke Gulddysse Kulturgård. For 2. år i træk fik lavet en hyggelig HØST-marked i vores lille Bycenter, og lad os ikke glemme, at vi endnu en gang fik stablet et stor BYFEST på benene med opvisning fra en række foreninger og afsluttende med en gigantisk FEST i det store telt bag byens gamle skole. Endnu en gang drog vi også til Ørebjerget og legede med drager, omend der ikke i år var voldsom megen vind til de flotte gespenster. Vi fik også udgivet nogle nye numre af byens lokale blad "Gundsømagle Landsby Nyt" - og denne gang i et nyt og anderledes frisk design.  Det der måske ikke var så umiddelbart synligt, var så alle de møder vi holdt med Roskilde Kommune, omkring en række trafiksikkerheds tiltag i kommunen, men bare vent - der kommer forhåbentligt nogle resultater ud af det i det kommende år!  Cykelstien ad Gulddyssevej blev projekteret, men det første spadestik i jorden lader vente på sig. Lad os heller ikke glemme de mange debatter på Facebook, de er vigtige - og kan bringe mange gode emner frem, men husk lige, at føre dem i en sober tone :-)

Nu går Landsbyrådet så ind i deres 8. leveår (med generalforsamling 17. marts 2016)! Og vi glæder os til endnu en gang at sætte gang i Gundsømagle. Specielt glæder vi til det store "Paraply"-møde i Forsamlingshuset d. 8. februar, hvortil vi indbudt alle byens foreninger. Her skal vi snakke koordinering af aktiviteter og hvordan vi kan styrke samarbejdet mellem de over 35 foreninger i Gundsømagle.

Til allesidst vil vi ønske G77 tillykke med deres nye Fitness-center, der åbner om et par dage. Det er kæmpe indsats, der er lagt for dagen, for at få dette op at stå.

Mange hilsener

Palle Gram (Formand) på vegne af hele bestyrelsen af 

GUNDSØMAGLE LANDSBYRÅD