BYFESTEN blev en gedigen succes!

 Landsbyrådets BYFEST havde i weekenden rekordstort besøg!

 Den dystre vejudsigt først blev ugen holdt heldigvis ikke stik, vejret blev sommerligt og varmt. Først om aftenen kom der lidt regn, men da sad alle i det MEGA-store festtelt og ænsede næppe de våde dråber fra oven.

 Mange mødte op allerede fra kl. 10, hvor der traditionen tro var morgenbord med kaffe og rundstykker. (Tak til Kvickly, Jyllinge). Og så kørte det ellers derudaf med en travl ballonmand, gymnastikopvisninger og optræden fra kulturskolen og meget mere. Sidste års nyhed med hønseskidning  blev gentaget - og det vakte stor jubel.

 Der blev også solgt godt fra den store 12-meter lange BAR, der i år havde udvidet sortimentet. Baren blev som vanligt ledet proffessionelt af Michael Ebbesen, der ligeson hans friske personale var iført de flotte nye T-shirts (sponsoreret af Dagli'Brugsen).  Pølseboden havde udsolgt kl 14, og der blev fluks  sendt bud efter mere indkøb i Dagli' Brugsen. Også boden med hjemmelavede is fik udsolgt, ligesom der blev solgt over 185 vildtsvineburgere fra Jagtforeningens flotte stand med jagtsti og konkurrencer. 

 En stor tak til den række løbere, der trods aflysningen af Gundsømagleløbet, alligevel mødte op og løb de 5 km gennem byen og Gulddysseskoven. De har doneret deres startgebyrer til Landsbyrådet - flot gjort.

Landsbyrådet havde fået Villiam og Linette fra Gundsømagle Dilettantforening til at klare konferencie-rollen, og den udfyldte de glimrende - med en løbende god flot præsentation af dagens begivenheder.

Fodboldskampen mellem Byrødderne fra Roskilde Kommune og udvalgte fra den lokale klub G77 er også et fast indslag til festen. Og for første gang i historien vandt Byrødderne kampen (efter 2-2 og straffesparkskonkurrence) - og derfor måtte den flotte vandrepokal forlade Gundsømagle, og står nu sikkert i et glasskab på Rådhuset - altså lige indtil næste år :-)

 Om eftermiddagen optrådte Pernille og Steffen fra X-factor! Pernille havde sin mørkhårede lille nye baby med, som imens hun sang blev passet af Landsbyrådets formands kone, Doris.  

 Aftenens FESTMENU (Som blev leveret af Heidi, der til hverdag laver mad i Roskildes Kommunes kantine) blev rost til skyerne. Og over 260 glade Gundsømaglere sad tæt pakket i teltet - der osede af god og munter stemning! Kl. 19:50 gik Landsbyrådets formand på podiet for at afsløre hvem der var valgt til Årets æresborger i landsbyen. Og som noget nyt blev en række af de mange foreslåede ildsjæle nævnt - inden at det blev endeligt afsløret at BIRGITTE IVERSEN, byens præst, fik den flotte anerkendende titel og en kæmpe købmandskurv. Hun var tydeligt rørt og takkede mange gange - og fik kæmpe klapsalver fra teltet.  

 Kl. 21 kom PS2DUO på scenen med den charmerende og velsyngende "Shorty" (Sandra Gregersen) i front! Og så var dansegulvet ellers fyldt til bristepunktet resten af aftenen og indtil kl. 02:00 om natten. 

 Landsbyrådet takker alle for en GOD fest, og en speciel STOR tak til alle de mange frivillge der i år hjalp med, både FØR og EFTER festen. Uden deres hjælp, var et sådant arrangement ikke til at gennemføre. Og mon ikke, at der så bliver BYFEST igen i 2016!?

Se her en række PHOTOS fra BYFEST 2015