DANS MED DIN NABO

Landsbyrådet i samarbejde med "Åben Dans" starter nu et unikt spændede projekt!

Et danseprojekt for DIG og dem du snart kender!

Dans med din nabo er et danseprojekt hvor du får lov til at møde dine naboer på en ny måde – nemlig gennem dans.

Hvorfor DANS?

Fordi igennem dansen har vi tradition for at mødes uanset rang og stand. Om det så var med træsko på efter veloverstået høst, i folkedanserdragt på torvet, til ungdomsbal i forsamlingshuset eller i fine saloner for at lufte de sarte skørter, så har dansen altid bragt os nærmere hinanden.

Nu står mange og rokker til rytmerne for sig selv!

I dans med din nabo vil vi have fællesskabet tilbage og uanset om du føler dig som Fred Astaire eller stadig skylder din kone bryllupsvalsen, så er her plads, humør og hjertevarme til at alle kan deltage.

Gennem nogle uger vil en professionel danser guide dig gennem en masse danseoplevelser. Der vil være masser af god musik, forskellige takter og til sidst sammensættes alt til en stor fælles koreografi.

Dansestilen bliver din egen. Du kommer med den bevægelsesbaggrund du har - i dans med din nabo, kan ALLE være med både børn, unge, voksne og ældre.

Det foregår i Gundsømagle Forsamlingshus tirsdage den 19. maj, 26. maj, den 2. juni samt sidste gang mandag den 8. juni. – alle gange kl. 18.30-20.30. Vi laver en lille fremvisning til byfesten den 13. juni.

Tilmeld dig snarest hos thomasn@aabendans.dk – eller ring 20 88 58 03 og hør nærmere.

Vi glæder os til at danse med dig.

 

Se mere om projektet HER