Glæd dig til DILETTANT-forestillingen i Forsamlingshuset

 Gundsømagle Dilettantforening opfører: OSCAR

 Billetsalget starter torsdag d. 29. januar kl. 17:00 i Forsamlinghuset

 Stykket opføres 4 gange i marts måned:

   Fredag d. 6. marts kl. 19:00   (med  pølsebord efter forestillingen)

   Lørdag d. 7. marts kl. 18:00   (med MENU + BAL)

   Lørdag d. 14. marts kl. 18:00  (med MENU + BAL)

   Søndag d. 15. marts kl. 14:00

 Se mere på: www.dilettant.dk

 Om stykket udtaler instruktøren Johnny Hansen: 

Nogle dage er bedre end andre, og så er der på den anden side, også bare nogle der er så meget værre en gennemsnittet. Sådan dag oplever sæbefabrikant Bertram Berger den morgen, hvor han bliver vækket meget tidligt i sin villa i en fashionabel forstad nord for København efter en våd nat i byen. Blot for at få at vide at en af hans betroede medarbejdere svindler ham for millioner, hans forkælede, hjemmeboende datter er gravid, hans stuepige skal giftes med den baron han havde uset sig til sin datter, og værst af alt hans chauffør, Oscar, er stukket af og meldt sig til fremmedlegionen. Samtidig er han belemret med en psykotisk kone og en imbecil massør som begge gør deres til, at dagen bliver et sandt mareridt. 

 

Således er scenen sat til årets stykke i 2015. "Oscar" er skrevet af franskmanden Claude Magnier og oversat af Knud Povelsen. Det er en vanvittig morsom komedie, i den traditionelle forveksling genre, over det gammelt kendte tema, hvem snyder hvem?

 

For hvad gør Bertram, når han på en gang skal vinde sine millioner tilbage, samtidig med han skal finde en ægtemand til sin uvorne datter, og holde sin svigfulde ansatte på afstand?

 

Vi har i år valgt at opføre et klassisk komedie, med en masse finurligheder og en del helt ens kufferter, men med meget forskelligt indhold. Hvordan dagen spænder af for Bertram og Co skal ikke røbes her, men jeg håber at have vagt jeres nysgerrighed, og så skal vi med glædede afsløre alle hemmelighederne når Gundsømagle Dilettantforening opfører Oscar.