JAZZ i Gundsømagle

Landsbyrådet klar med 2 store JAZZ-koncerter

Landsbyrådet overtog jo i 2014  kulturforeningens "Hanebjælken"s jazz-arrangementer på Gulddysse Kulturgård efter ønske fra "Hanebjælken".  

Vi er stolte over at kunne være med til at videreføre denne flotte tradition med 2 herlige udendørs jazz-koncerter på områdets skønne Gulddysse Kulturgård.

Landsbyrådet vil indtil videre fortsætte efter samme koncept som hidtid. Dvs. med koncerter med gratis entré, og hvor omkostningerne betales via de solgte kolde FADØL og de VARME pølser. Og så takker vi Roskilde Kommune for støtte fra kommunens Kulturfond.

Programmet for 2015 er nu fastsat og ser således ud:

  Pinselørdag d. 23. maj 10:30-13:  BLÅ MANDAG JAZZBAND med sangerinden Lisa Bentzen 

  Lørdag d. 22. august 10:30-13:  Svenske DR. RULLEs JAZZKLINIK  7 friske jazzentusiater fra Stockholm

  Vi har til årets 2 koncerter  indledt et samarbejde med Jørgen Christensen fra SNAKE-CITY (Slangerup), og glæder os til at præsentere disse 2 store jazz-orkestre. Jørgen spiller som bekendt selv med i det lystige Blå Mandag Jazzband.

 HUSK OGSÅ:  Der er også JAZZ i Gundsømagle allerede 31. januar, hvor IB LINDSCHOUWS NEW ORLEANS JAZZBAND med Cornet-Ole spiller på Casino-pubben fra kl. 17.  Der er gratis entré, men støt arragementet ved at købe en øl eller tre :-)  

 LYT TIL JAZZ HER  Her en smagsprøve fra koncerten i kulturforeningen HANEBJÆLKEN hvor Cornet-Ole og venner optrådte 21. januar for et totalt fyldt Forsamlingshus!