Landsbyrådet får en donation på 25.000 kr.

 4 glade bestyrelsesmedlemmer fra Landsbyrådet havde i går en herlig aften i Roskilde hallen!

 For 2 uger siden fik Landsbyrådet en opringning, der opfordrede dem til at møde op til Roskildes Kommunes FRIVILLIG FREDAG arrangement i Roskilde Kongres-center.  Og grunden hertil fik de bekræftet, da repræsentanter fra Landsbyrådet blev kaldt op på scenen af Roskilde Festivals talskvinde Christina Bilde og fik overrakt en flot donation på. kr. 25.000 kr.  

I alt 10 foreninger ud af de 200 fremmødte foreninger på denne festlige fredag, fik donationer fra Roskilde Festival Foreningen. 

Landsbyrådet er utrolig glad for donationen - og vil gøre alt for at pengene kommer byen til gavn på en rigtig fornuftig måde.  Mødet i fredags blev indledt af borgmester Joy Mogensen, der roste det omfattende frivillige arbejde i kommunen. Senere gik hun rundt blandt de 600 deltagere, og Landsbyrådets 4 repræsentanter på stedet nåede også at få en knus og et tillykke af Joy.

Aftenens hovednavn var METTE BLOCH (Guldroer, forfatter og foredragsholder) som leverede et pragtfuldt, sjovt og tankevækkende foredrag. Hun talte i 90 minutter i træk - og var bedre end den bedste stand-upper ... Kæmpe fortjent bifald til den friske pige.