Gundsømagle i tæt samarbejde med Roskilde Kommune

Gundsømagle er nu blevet valgt som den landsby, som Roskilde Kommune vil inddrage i et tættere samarbejde!

Til mødet i maj måned omkring bæredygtige landsbyer og landsbyer i vækst, talte Torben Jørgensen, formand for Teknik- og Miljøudvalget, om at Roskilde Kommune gerne ønskede et tættere samarbejde med en landsby i nord. Ørsted var netop blevet valgt som den landsby i syd, der skulle indgå i et tættere samarbejde med kommunen.

Nu er det så endeligt afgjort, at Gundsømagle ER blevet valgt som den landsby, der i lighed med Ørsted, skal indgå i et tættere samarbejde med Roskilde kommune.

Landsbyrådet hilser denne beslutning velkommen, og vi er rede til at tage arbejdshandskerne på! Det passer fint med vores målsætning om, at vi gerne vil inddrages i sager omkring vores by FØR beslutningerne tages. I første omgang er der tale om sager vedr. trafik, sikkerhed og de fysiske forhold - men vi ser gerne hen til et udvidet samarbejde, og det er jo naturligt at også den fremtidige struktur for bibliotekerne inddrages.

Landsbyrådet håber at så mange borgere som muligt bakker op omkring sagen, og vil indgå konstruktivt i det. Det vil kræve tid - men det er en unik mulighed for at få mere medindflydelse i vores landsby.

Læs DAGBLADETs omtale HER