Byens Jannick fortsætter som postbud i Gundsømagle

 På FACEBOOK har der kørt en stor kampagne for at sikre at byens flinke postbud også i det nye år kan fortsætte i Gundsømagle

 I går fik Landsbyrådet så en opringning fra PostNord (Søren Jensen), der slog fast at Jannick fortsætter i byen også i 2018.

 Sagen startede egentlig da Landsbyrådet fik en henvendelse fra medlemmerne Pia og Henning Scheuer, om at visse omlægninger af postudbringningen i byen kunne medføre at byens populære og kundevendlige Jannick Ravn, således var i fare for at miste sin rute i byen.

Landsbyrådet lavede herefter et opslag på Facebook i gruppen "Gundsømagle - Zebraby", hvor sagen blev beskrevet - og samtidig rettede de henvendelse til PostNord om sagen. 

"Tråden" på Facebook fik hurtigt vildt mange kommentarer og "likes" - alle roste Jannick - og mange historier om hans kundevenlighed kom frem i lyset. Ja, ialt var der 152 likes og 44 kommentarer.

I går, mandag d. 18/12 blev Landsbyrådet så ringet op - og vi fik at vide fra PostNord, at Jannick fortsætter i Gundsømagle - også i 2018. Om det er kampagnen på Facebook, der har afgjort sagen - eller at Jannick i alle tilfælde stod til at fortsætte i byen - vides ikke, men i vi kan bare konstatere, at tvivlen er afgjort: Vi har stadig Danmarks mest kundevenlige og glade, smilende og rare postbud - her i GUNDSØMAGLE.

Rigtig god jul ...