Dagbladet Roskilde

Udgiv indhold
Updated: 16 min 6 sec siden

Erhvervsformand er personligt medlem

5 timer 55 min ago
Selv om Kasper Bæk har forladt posten som direktør i Spar Nord i Roskilde, er han fortsat særdeles aktiv i mange sammenhænge i byen, og sådan bliver det efter alt at dømme ved med at være i en rum tid…

Roskilde igen i den tunge ende af erhvervsbarometer

7 timer 16 min ago
Roskildes ry blandt erhvervsvirksomheder er blevet bedre det seneste års tid, men kun en lille smule.

Venstrepolitiker bliver leder i ro-forening

7 timer 41 min ago
Bent Jørgensen skal fremover kombinere posten som byrådsmedlem og udvalgsformand i Roskilde med sit nye job som sekretariatsleder i Dansk Forening for Rosport.

De første festivalgæster er blevet sendt væk af politiet

8 timer 27 min ago
Én ting er at være nabo til en uges larmende festival. Noget andet er at have endnu en uge med en stor larmende festkø uden for festivalen.

Bøn fra brandmand: Drop ukrudtsbrænderen - brug vand!

8 timer 46 min ago
Hver dag byder på en ny brand forårsaget af husejeres uforsigtige brug af gasbrændere. Sådan forekommer det nærmest i øjeblikket, hvor Østsjællands Beredskab i løbet af tre døgn har måttet rykke ud ti…

Brand opdaget da strømmen gik

9 timer 31 min ago
Ganske kort før klokken 23 mandag aften blev der slået brandalarm fra et hus i Vor Frue Hovedgade.

Ung kvinde stoppede togene

10 timer 22 min ago
En ung kvinde, som først havde gået lidt rundt på Roskilde Station og derefter satte sig på perronen med fødderne ude over perronkanten, var skyld i, at togdriften mandag blev midlertidigt indstillet.

Boremaskinetyv blev snuppet i Bauhaus - makker på fri fod

11 timer 26 min ago
Mørke poser hos to kunder, som gik igennem kassen i Bauhaus sidst på mandag eftermiddag, var lidt mistænkeligt, synes en butikskontrollant, som mente, at de måske havde snuppet nogle boremaskiner.

Tyv snuppede taske i ulåst bil og hævede 18.000 kroner

11 timer 36 min ago
Nogen har uden tvivl holdt øje med en 81-årig kvinde fra Jyllinge, da hun mandag formiddag handlede i Jyllinge Centret. Formålet har været at gennemskue hendes pin-kode til hendes dankort.

Syge bryster skal undersøges og opereres i Roskilde

24 juni, 2019 - 20:00
Brystundersøgelserne af kvinder i Region Sjælland, der muligvis har brystkræft, flytter fra Ringsted Sygehus næste år.

Wail er årets første HTX-student: Vil arbejde med bæredygtig energi

24 juni, 2019 - 18:03
Wail Osama Elzubier Eltayeb blev mandag årets første student fra HTX Roskilde, og han sluttede studentereksamen fra sit studieområde med den flotte karakter 10.

Syv studenter var de første

24 juni, 2019 - 17:06
Rektor Johnny Vinkel på Himmelev Gymnasium havde hele syv stx-studenter, han skulle ønske tillykke mandag morgen, da de alle blev færdige med deres allersidste eksamen klokken 8.40.

Roskilde henter ny skolechef sydfra

24 juni, 2019 - 16:07
Den 1. september tiltræder Søren Kokholm, 52, stillingen som skolechef i Roskilde Kommune. Det er et enigt ansættelsesudvalg, der står bag ansættelsen.

Gymnastikkens store show blev ramt af afbud

24 juni, 2019 - 15:40
Der var lagt op til det helt store gymnastikshow i Roskilde Kongrescenter lørdag eftermiddag.

Rektor satte huen på sin datter

24 juni, 2019 - 15:24
Det var en stolt rektor på Roskilde Gymnasium, Henrik Nevers, som sammen med sin familie mandag eftermiddag kunne give deres ældste datter, Marie Søgaard Nevers, en flot studenterhue på, som hun selv …

Genrejser pizzakæde: Vi ved hvordan det her skal gøres

24 juni, 2019 - 14:39
Det er lidt af en opgave, ejerne har taget på sig, når pizzakæden Domino's nu er tilbage i Roskilde. Kæden lukkede i Danmark efter en lang række møgsager og sanktioner for rotter i køkkenet og an…

Skandaleramt pizzakæde bliver genrejst fra i dag

24 juni, 2019 - 12:45
Der er en ny pizzakæde i byen. Som en cerutrygende Clint Eastwood, der rider ind i en martret prærieby for at genoprette lov og orden, har en stor australsk franchisekæde nu overtaget Domino's i …

Narkohund fik bid fem gange

24 juni, 2019 - 12:40
En af Midt- og Vestsjællands narkohunde gjorde sig fortjent til en ekstra godbid, da den i løbet af få timer snusede sig frem til en hel stribe personer, der var i besiddelse af euforiserende stoffer.

Tandløs onanist i gårdhaven

24 juni, 2019 - 12:17
Tre kvinder fik muligvis kaffen galt i halsen, da de sad i gårdhaven bag Cafe Satchmos og noget uventet spottede en mand, der åbenlyst onanerede for øjnene af dem. De ringede til politiet, men onanist…

Se billeder: Lysende natskyer

24 juni, 2019 - 12:03
Lysende natskyer kunne natten til lørdag ses mange steder i Danmark. Her i slutningen af juni og i starten af juli er det et fænomen, som optræder i Danmark.